There was an error in this gadget

Wednesday, March 26, 2014

KAMI DAH BER EMPAT,....


Salam,.... lama betul dah x menjenguk ke rumah maya nie.... terasa bersawang2 dah nie....
bila nak update je pasti ada yg terganggu.


Hr nie  just nak syer apa yg tertulis di tajuk N3 nie....




Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


Photo: kami yg happy.....


jgn x percaya....


Alhamdulillah... dimurahkan rezeki lg.... hadirnya benar2 bermakna buat kami...




Photo: Nak tgk upin ipin jap..... Photo: Bestnye tido...






Nureensya Ally Binti Rozaidi
18.02.2014
7.14 am
3.3kg
HTJ Seremban.



Tuesday, February 11, 2014

KAMI KEHILANGAN YG TERSYG.... AL-FATIHAH

"kau yg patut mandikan abg dulu dik, bkn abg yg mandikan kau"

ayat ni masih terngiang ditelingaku..

menunjukkn betapa sygnya my dad to his brother..

#brotherhood #mandianterakhir
— at Taman Terendak Permai.


- kami kehilangan ayahanda saudara yg paling rapat...
perginya tanpa kami sangkakan,....


hanya sekadar jatuh.... di masukkan ke ward kecemasan - zon merah.


kami terus kehilangannya.....


AYAHANDA JAHAYA HJ AZALLI..


moga rohmu di cucuri Rahmat & di tempatkan bersama2 org yg beriman....



Friday, January 3, 2014

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Salam semua,.....
dah 3 hari dlm tahun baru baru nak meng N3 apa yag patut.....
bkn apa sebenarnya mmg byk yg nak dikongsikan selama beberapa bulan nie... tp di sebabkan byk sgt kekangan yg melanda... maka terhentilah tugasan yg menjd kegemaran satu ketika dulu... w/pun begitu hari2 sure kena gak menyinggah ke beberapa blog yg menjd ikutan setiap masa...

Insya Allah... kalau dgn izinnya akan terupdate jugak lah nanti semua yg terbengkalai tu...

Apa2 pun w/pun dah terlewat 3 hr... Azie nak jugak ucapkan Selamat tahun baru buat semua....
semoga kedtgan tahun baru ini akan lebih memberi erti dlm kehidupan seharian kita... di murahkan rezeki,.. diberkati setiap amalan kita... serta sentiasa mendpt rahmat dr Nya... Amin.

Thursday, September 12, 2013

Akhirnya,.....

Salam,....

tgk tajuk n3 tu....

mmg Akhirnya dapat gak dok update semula aktiviti yg terjd spjg x dpt nak berceloteh disini,....
Insya Allah... akan menyusul mcm2 cerita yg tertanggung selama x leh nak berceloteh nie.... rindunye asyik dok jengah blog kekwn je.... tu pun ada gak blog yg x leh nak bukak.....

Apa2 pun tq kat Hubby yg dok bersusah payah membetulkan apa yg patut....

x sabar rasanya nak berceloteh....

Friday, May 31, 2013

HANYA DIA YANG MAHA MENGETAHUI SEGALA2NYA....

 Letak Allah Dalam Hati Kita Supaya Apa Sahaja Yang Allah Datangkan Pada Kita Dapat Kita Lihat Dengan Mata Hati



 
 
 

Update apa yg patut jap

Salam,....

Selamat petang semua....

bersarang2 dah rumah maya nie ek............ lama betul x bertandang kesini... asyik dok bertandang ke rumah jiran2 je... rumah sendiri terbengkalai... nasib baik teringat lg akan rumah nie... kalau x sure dah luput kot...

Masa berlalu cepat benar skrg nie....

dah nak masuk pertengahan tahun pun skrg nie.... dah pastu dah nak masuk bln Ramadhan...

adoiiiiiiiiiiii... byk yg nak kena kejar...

Alhamdulillah,.... nasib baik dah dok buat perancangan harap2 apa yg dirancang akan berjln dgn jayanye.

Insya Allah past nie dah boleh berblog semula mcm selalu.... rindunye saat mcm tu....









Friday, March 8, 2013

Setipa dugaan ada hikmahnya....

Assalamualaikum,


Bertemu kita di pagi Jumaat yang barakah dan bertambah barakah lagi ianya adalah pada bulan Ramadhan yang mulia.

Semoga pagi ini kita berada dalam rahmat Allah dan sentiasa sihat dan ceria menjalani kewajipan kita sebagai hambaNya..

mcm2 yg berlaku kini.... harapanku agar terus diberi kekuatan utk menghadapi setiap ujian yg telah ditetapkan olehNya....


                  SUPPORT : @[539691396063735:274:Barisan Jemaah Islamiah Se-Malaysia] (♥ LIKE)